phone059 047 040emailnarocila@ebull.sifacebook
 Izdelkov v košarici:0  
 Opis proizvoda

SESALNIK ROBOT ROOMBA i3552+

iRobot® Roomba® i3552+
Povezani robotski sesalnik s polnilno postajo s samodejnim praznjenjem in z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine Idealno za hišne ljubljenčke Prilagojeni predlogi Združljivost z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link
• Prilagojeni predlogi za čiščenje in napredne funkcije vam omogočijo, da ne razmišljate več o sesanju. I3 + se zna tudi sam izprazniti, zato si vam ni treba umazati rok ali več mesecev razmišljati o sesanju.
• iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba®, Braava® ali oba, bodo vaša tla deležna posebne nege, ki jo potrebujejo.
• Pametna navigacija opravi svoje delo. Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Ko se mora i3 / i3 + napolniti, bo nadaljeval tam, kjer je končal, kar zagotavlja popolno čistočo.
• Pozabite na sesanje za več mesecev. Počisti za seboj in izprazni lastni koš v vrečko AllergenLock, ki lahko vsebuje do 60 dni smeti, kar pomeni, da dva meseca lahko ne razmišljate o sesanju.
• Droben prah? Večja umazanija? Ni težave. Doživite celovito čiščenje z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine in moč sesanja 10X Power-Lifting Suction*, kar posesa umazanijo, nesnage in dlake hišnih ljubljenčkov kjerkoli se skrivajo, skupaj s krtačo za robove, ki poskrbi tudi za podrobnosti.
• Gre tja, kjer je to potrebno, izogne se mestom, kjer čiščenje ni potrebno. Odmislite čiščenje, z robotskim sesalnikom Roomba® i3. Tehnologija reaktivnih senzorjev preprečuje, da bi se robot zataknil, medtem ko mu senzorji Dirt Detect ™ pomagajo pri čiščenju, kjer je to potrebno. • Nauči se načina vašega življenja. Posluša vaš glas. Roomba® i3 robotski sesalnik se nauči vaših navad čiščenja, da lahko ponudi prilagojene urnike, medtem ko združljivost z Google Assistant in Alexa omogočata začetek čiščenja le z zvokom vašega glasu. Predlagal bo celo dodatno čiščenje, ko je na vašem območju velika koncentracija cvetnega prahu ali med sezono izpadanja dlak hišnih ljubljenčkov.

SESALNIK ROBOT ROOMBA i3552+

0.0000
Cena: 649,90 EUR
Na zalogi: da
SESALNIK ROBOT ROOMBA i3552+     649,90 EUR     količina
Skupaj cena:
649,90 EUR

Dodaj v košarico
Skupaj dodanih: 0 Skupna cena: 0.00
V košarico

Komentarji 0 obiskovalcev

Ni komentarjev.