phone059 047 040emailnarocila@ebull.sifacebook
 Izdelkov v košarici:0  
 Opis proizvoda

SESALNIK ROBOT ROOMBA i3558+

iRobot® Roomba® i3558+ - Odmislite sesanje
iRobot® Roomba® i3558+ Povezani robotski sesalnik z dvojnimi gumijastimi ščetkami za različne površine- Idealno za hišne ljubljenčke - Prilagojeni predlogi - Združljivost z glasovnim asistentom in povezavo Imprint® Link. Opremljen s funkcijami, namenjenimi optimizaciji sesanja. Prilagojeni predlogi vam pomagajo čistiti ob vašem želenem času. In glasovna združljivost * vam omogoča, da se spopadate z umazanijo, ne da bi pri tem pomignili s prstom.

Več kot 30 let znanja o robotiki in stalnih inovacij
iRobot ima več kot 30 let strokovnega znanja in inovacij v robotiki z več kot 30 milijoni robotov za dom, prodanih po vsem svetu. Ne glede na to, ali izberete Roomba®, Braava® ali oba, bodo vaša tla deležna posebne nege, ki jo potrebujejo.

Premika se namensko in logično
Inteligentna navigacija v ravni črti uporablja senzorje za sledenje tlem za namensko in logično čiščenje tal v urejenih linijah. Če je baterija skoraj prazna, se naprava sama napolni in ponovno začne tam, kjer je ostala, kar zagotavlja popolno čiščenje.
Soba za sobo, nadzor je vaš.
Z učenjem o vašem domu in ustvarjanjem pametnih zemljevidov Imprint® lahko Roomba i3558+ očisti katero koli sobo, kadar koli želite – v določenem časovnem razporedu ali na zahtevo, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

Izberite sobo, katero koli sobo.

Ko se robotski sesalnik Roomba® i3558+ nauči vašega doma in ustvari pametni zemljevid Imprint®, ga lahko usmerite k čiščenju katere koli sobe, kadar koli želite – po določenem urniku ali v danem trenutku.

Umazanija in prah

Posesa trdovratno umazanijo in nered s 3-stopenjskim sistemom za čiščenje, ki uporablja dvojne gumijaste krtače za več površin, krtačo za pometanje robov in vogalov ter 10-kratno moč sesanja Power-Lifting Suction*
* v primerjavi s sistemom za čiščenje Roomba® 600 serije

Gre tja, kjer je to potrebno in se izogne mestom, kjer čiščenje ni potrebno
.
Tehnologija reaktivnih senzorjev pomaga, da se robot ne zatakne, tehnologija Dirt Detect ™ pa se osredotoča na čiščenje tam, kjer je najbolj potrebno, kot so najbolj umazane površine vašega doma.

Očistite, ne da bi dvignili prst
Naprej počnite to, kar že počnete. Preko aplikacije iRobot app ali glasovnega asistenta Google ali Alexa preprosto recite svojemu robotu, naj očisti - in delo je končano.
* Deluje z napravami, ki podpirajo Google Assistant in Alexa
Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic. Google je blagovna znamka Google LLC

Sanjska ekipa za čiščenje
S tehnologijo Imprint® Link lahko robotski sesalnik Roomba® i3 in robotski mop Braava jet® m6 združita moč sesalnika in pomivalca tal v popolnem zaporedju, tako da so vaša tla popolnoma čista, brez vašega truda.

Postaja vedno pametnejši

Pri iRobot-u nenehno inoviramo programsko opremo naših robotov z najnovejšimi tehnološkimi in revolucionarnimi lastnostmi * - in te inovacije pošiljamo neposredno na vaše robote, da ti postajajo še bolj pametni.

Zanesljivost, ki jo podpira servis - to je obljuba iRobot
Izdelujemo robote, ki trajajo - zasnovani so z vami v mislih, narejeni za zanesljivost in podprti z odzivno službo za stranke. Če kadarkoli potrebujete pomoč, so vam na voljo dobro usposobljeni agenti za pomoč strankam po telefonu ali e-pošti, s katerimi lahko svojega robota hitro ponovno usposobite za čiščenje.

Vaša zasebnost je naša prioriteta
Trudimo se zagotavljati najvišje standarde zaščite zasebnosti, s čimer bomo zagotovili, da bodo vaši podatki ostali zasebni, varni - in se bodo uporabili za izboljšanje vaše izkušnje in uspešnosti vašega robota.

Vsebina paketa:
•    1 Roomba® i3558+
•    1 polnilna postaja Home Base®
•    1 napajalni kabel
•    1 dodatni filter

Tehnični podatki:
WiFi: Povezljiv z aplikacijo iRobot Home I Povezljiv z Braavo m6
3-stopenjski sistem čiščenja I Razrahlja I Dvigne I Vsesa: Premium
Stranska krtača: Pozicionirana pod kotom 27°C
Čistilna glava: Avtomatska I Dvojni čistilni krtači
CarpetBoost™ sistem: Ne
Dirt Detect®: Da
Indikator polnega koška: Da
Filter: HEPA 13
Košek: AeroForce I Pralen
Navigacija: Imprint Smart
Ročaj za nošenje: Ne
Gumbi na nadzorni plošči robota: CLEAN I DOCK I SPOT
Led displej: Svetlobni obroč z glasovnimi namigi o stanju robota
Pragovi: Do 2 cm
Višina: 9,2 cm
Čas delovanja: Celotno nadstropje
Čas polnjenja: Do 3 ure
Baterija: Li-Ion

SESALNIK ROBOT ROOMBA i3558+

0.0000
Cena: 549,90 EUR
Na zalogi: ne
SESALNIK ROBOT ROOMBA i3558+     549,90 EUR     količina
Skupaj cena:
549,90 EUR

Dodaj v košarico
Skupaj dodanih: 0 Skupna cena: 0.00
V košarico

Komentarji 0 obiskovalcev

Ni komentarjev.