phone059 047 040emailnarocila@ebull.sifacebook
 Izdelkov v košarici:0  
 

08.04.2016

Čistilec zraka Stadler Form® Viktor

Pomlad se prebuja – na žalost pa s seboj prinaša kup nevšečnosti ljudem z alergijami
Za olajšanje lahko poskrbijo naprave za čiščenje zraka, kot je čistilec zraka Viktor proizvajalca Stadler Form®.

Ko na vrata potrka pomlad, ljudje radi odpremo okna in v prostor spustimo čist, pomladanski zrak. Nekateri pa so za ta čudovit občutek prikrajšani, saj jim pomladanski zrak, poln cvetnega prahu prinaša težke trenutke v borbi z alergijami. V prostorih, kot so dnevna soba, spalnica ali delovni prostor olajšanje lahko prinese naprava Viktor, učinkovit čistilec zraka proizvajalca Stadler Form®. Naprava je bila nagrajena z nazivom »Allergy friendly – prijazen alergikom« iz strani ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation). Posebej oblikovan HPP™ pralni filter in sistem filtriranja drobnega in cvetnega praha poskrbi za odstranitev alergenih delcev in posledično čistočo vašega zraka. Istočasno pa vgrajen aktivni ogljikov filter poskrbi, da iz zraka odstrani še vse neprijetne vonjave. Zahvaljujoč posodici za dišave, pa bo Viktor hkrati, ko bo zrak čistil, še prostor odišavil z vašo najljubšo dišavo. 
SF Viktor black lifestyle3 SF Viktor iso white tech RGB

Vsi izdelki proizvajalca Stadler Form® se ponašajo z lastnostmi, kot so izjemni dizajn, materiali vrhunske kvalitete in inovativna tehnologija. Njihovi izdelki se ponašajo z več kot petnajstimi nacionalnimi in internacionalnimi nagradami. 
SF Viktor white iso RGB SF Viktor black iso

Kako čistilec zraka Stadler Form® Viktor deluje?
Zrak v prostorih, kjer se zadržujete, je pogosto obremenjen s finim prahom, cvetnim prahom in neprijetnimi vonjavami, kakor tudi z virusi in bakterijami. Čistilec zraka Viktor vse to filtrira s pomočjo v ta namen razvitega sistema HPP™ filtra, ki poskrbi, da lahko zrak zajamete s polnimi pljuči, tudi če ste alergik. Medtem ko edinstveni HPP™ filter filtrira majhne delce zraka, filter z aktivnim ogljem poskrbi še za odstranitev neprijetnih vonjav. Čistilec zraka Viktor je primeren tudi za spalnice, saj ponuja možnost nastavitve hitrosti delovanja (5 stopenj - od izredno tihe do močne) in zatemnitev LED kontrolnih lučk. Čas delovanja si lahko nastavitev s pomočjo časovnika. Razpršilec dišav pa poskrbi, da je vaš prostor diskretno odišavljen z vašo najljubšo vonjavo. Primeren je za prostore v velikosti 50 m2 oziroma za 125 m3. Na voljo v črni in beli barvi. 

Natisni
341