phone059 047 040emailnarocila@ebull.sifacebook
 Izdelkov v košarici:0  
 

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Za nedoločen čas hranimo IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine eBull.si, pri registriranih članih pa tudi naslednje podatke: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, naslov ter naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s ponudnikom. 
Ponudnik bo osebne podatke uporabljal izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov), pošiljanje promocijskih tekstov v obliki elektronske pošte, SMS, povabil na Facebook ter ostalo potrebno komunikacijo. 

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. 

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. 

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik prek sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. 

Naša oglasna elektronska sporočila upoštevajo naslednja načela: 
  • Jasno in nedvoumno so označena kot oglasna sporočila.
  • Pošiljatelj je jasno razviden.
  • Različne akcije, promocije in druge tržne tehnike so označene kot takšne. Prav tako so jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
  • Jasno je predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil.
  • Željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik dosledno upošteval.

Izjemno razkritje osebnih podatkov


Podatki, ki jih eBull.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine eBull.si
Natisni